Netum L8 draadloze 1D/2D barcodescanner

Nieuw

De Netum L8 kan zowel gebruikt worden voor normale barcodes, als QR codes en een datamatrix. Door middel van de 2.4GHz dongle kunt u de scanner draadloos gebruiken.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

49,95 €

Meer informatie

Deze barcodescanner werkt Plug&Play, stop de bijgeleverde adapter in een laptop of computer en de scanner is klaar voor gebruik. Het is ook mogelijk om de scanner direct aan te sluiten via de meegeleverde kabel met USB aansluiting. 

De scanner kan direct de gescande code tonen, of deze opslaan. In het geheugen van de barcodescanner kunnen tot 2600 codes worden opgeslagen. Vervolgens kunnen alle gescande codes worden uitgelezen. Ideaal voor bijvoorbeeld in het magazijn.

De ingebouwde batterij in compinatie met een zuinige CPU zorgt er voor dat er tot 100.000 codes op een lading kunnen worden gescand. Hiermee heeft deze scanner een lange batterijduur. 

Gebruik is erg eenvoudig met een geschikt programma. De scanner zal automatisch een "Enter" ingeven na een succesvolle scan. Zo kan deze meteen verwerkt worden. Ook is het erg makelijk om de code's op deze manier in te lezen in een Excel bestand.

De L8 is onder andere te gebruiken met de volgende codes:

1D "normale" barcode: Code 11, Code 93, MSI, Code 128, UCC/EAN-128, Code 39, EAN-8, EAN-13, UPC-A, ISBN, Industrial 25, Interleaved 25, Standard 25, 2/5 Matrix. Resolution

2D "QR code": DataMatrix(ECC200),QR Code,PDF417 [BataMatrix moet apart geactieerd worden, neem hiervoor contact op]

De L8 werkt samen met bijna alle software, onder andere:

Windows, MAC OS; Quickbook, Word, Excel, Novell etc. 

Product Reviews