AFINTEK AW-X2010WB Draadloze 1D & 2D Barcodescanner Voor Streepjescodes & QR-Codes

€ 45,41

De AFINTEK AW-X2010WB is een draadloze barcodescanner die speciaal is ontworpen voor het gebruik in retail en logistiek. De barcodescanner biedt uitstekende scanprestaties voor het snel en nauwkeurig lezen van zowel 1D als 2D barcodes.

Aantal
Geleverd binnen 1-3 weken

Te gebruiken voor EAN en QR-codes

De barcode scanner biedt een hoge scansnelheid en is uitgerust met Bluetooth 2.4 waardoor je de scanner kan koppelen aan onder andere Android en IOS apparaten. De scanner ondersteunt alle gangbare 1D- en 2D-barcodes, inclusief QR-codes, ISBN, EAN codes enzovoorts.

Lange batterijduur

Bovendien is de AFINTEK AW-X2010WB eenvoudig te installeren en te gebruiken. De barcode scanner beschikt over een ergonomisch ontwerp dat comfortabel in de hand ligt. De scanner wordt geleverd met een usb kabel waarmee het apparaat kan worden opgeladen. Het duurt vijf uur voordat de batterij volledig is opgeladen. De scanner kan dan tot 7 uur mee en kan dus een hele werkdag mee!

Uitgerust met meerdere scanmodi

Een van de unieke functies van de AFINTEK AW-X2010WB is de mogelijkheid om zowel handmatige als automatische scanmodi te gebruiken. In de handmatige modus kan je de scanner richten en scannen, in de automatische modus detecteert de scanner automatisch wanneer deze een barcode detecteert.

Kortom, de AFINTEK AW-X2010WB  is uitermate geschikt voor retail- en logistieke toepassingen waarbij een snelle en betrouwbare barcodescanner nodig is. Met zijn geavanceerde scanprestaties, gebruiksgemak en verschillende scanmodi biedt deze scanner precies wat je nodig hebt voor het snel en efficiënt beheren van uw barcodes.

Datasheet

Hoogte
177 mm
Breedte
71 mm
Diepte
102 mm
Beschikbare kleuren
Zwart
Gewicht
224 gram
Batterijduur
7 uur
Bluetooth
Ja
Lengte laadsnoer
1.2 meter
Oplaadtijd
5 uur

Specifieke referenties

ean13
8719925052682