Netum E800 Bluetooth 1D/2D Barcodescanner en QR-code scanner - Met Smartphoneclip

€ 66,07

De Netum E800 Barcode Scanner is een uitstekende keuze voor als je op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare manier om barcodes te scannen. Deze scanner is gemakkelijk te gebruiken en biedt snelle en nauwkeurige scans, wat betekent dat u minder tijd hoeft te spenderen aan het verwerken van producten en meer tijd kunt besteden aan het runnen van het bedrijf.

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

De Netum E800 is voorzien van een 2D-scanner die in staat is om alle type barcodes te scannen, waaronder QR-codes, Data Matrix-codes en zelfs enigszins beschadigde barcodes. Dit betekent dat je altijd in staat bent om snel en gemakkelijk informatie te verkrijgen over uw producten.

Verder is de Netum E800 Barcode Scanner ook voorzien van een oplaadbare batterij, het duurt drie tot vier uur voordat deze volledig is opgeladen. De scanner is met een volledig opgeladen batterij ongeveer 6 uur te gebruiken. Dit is vooral handig als u de scanner op verschillende locaties gebruikt of als u hem gedurende langere tijd wilt gebruiken zonder dat u hoeft te wachten totdat hij opgeladen is.

Bovendien is de scanner eenvoudig vast te klikken aan een smartphone. Dit kan worden gedaan door de meegeleverde smartphoneclip. De scanner is van klein formaat en past dus gemakkelijk in je handpalm en je broekzak. De Netum E800 kan worden verbonden door middel van Bluetooth met je telefoon, tablet of computer. Hierdoor is alle data direct zichtbaar. Als de scanner is aangeklikt blijft deze continu aan en leest de barcodes automatisch. Het is niet nodig de knop elke keer opnieuw in te drukken.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte manier om barcodes te scannen, dan is de Netum E800 Barcode Scanner zeker een goede keuze. Het apparaat is gemakkelijk te gebruiken en biedt snelle en nauwkeurige scans. Bovendien is de scanner voorzien van een  een oplaadbare batterij, wat betekent dat u de scanner gemakkelijk kunt gebruiken op verschillende locaties en zonder dat u hoeft te wachten totdat hij is opgeladen. Al met al is de Netum E800 Barcode Scanner een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een efficiënte en betrouwbare manier om barcodes te scannen.

Datasheet

Hoogte
9 cm
Breedte
15,5 cm
Diepte
2 cm
Beschikbare kleuren
Zwart
Gewicht
53 g
Batterijduur
6 uur

Specifieke referenties

ean13
8719925052514