Barcodescanner 1D/2D barcodes + OCR - 6201BQO

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

Deze barcodescanner is zeer veelzijdig. Zo kan deze niet alleen normale barocdes en QR codes lezen maar ook complexere codes. Zo scant deze DPM codes, data matrix, Codabar etc. Doordat er OCR is ingebouwd kan de scanner ook bepaalde teksten en nummerreeksen inlezen, bijvoorbeeld een paspoort code.

Meer details

Geleverd binnen 5-10 werkdagen

134,99 €

Meer informatie

Deze barcodescanner combineert verschillende technieken om zo veel mogelijk codes te kunnen herkennen. Zo is er bijvoorbeeld OCR ingebouwd welke tekst op papier/plastic om kan zetten naar digitale tekst. Zo wordt dit type scanner bijvoorbeeld gebruikt om de code in een paspoort te lezen. 

Daarnaast gaat het scannen van "normale" barcodes en QR-codes zeer snel met dit apparaat. Ook voor zeer kleine QR codes (Micro QR) geeft deze scanner goede resultaten. Een ander type dat gelezen kan worden zijn de DPM codes. Deze codes zijn te vinden op onderdelen in bijvoorbeeld computers.

Aansluiten gaat standaard via een USB-aansluiting. Op aanvraag is er ook een model beschikbaar met de RS-232 interface. De scanner werkt Plug&Play en is direct te gebruiken wanneer deze is aangesloten op een computer (Windows en MacOS ondersteund). 

*Een standaard is optioneel en wordt niet meegeleverd