Draadloze Barcodesscanner 1D & 2D QR barcodes | Trilfunctie | 2.4Ghz

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

Scan eenvoudig en draadloos zowel "normale" 1D barcodes, als 2D QR codes met deze draadloze barcodescanner. Extra functionaliteit van deze scanner is dat er feedback kan worden gegeven door middel van trillen of visueel. Zo heeft u geen last van de constante piep bij veel scannen.

Meer details

Geleverd binnen 1-2 weken

54,44 €

Datasheet

Hoogte7,6cm
Breedte5,3cm
Diepte17,8cm
WaterproofIP41
Resolutie640*480

Meer informatie

De barcodescanner werkt Plug&Play. Stop de bijgeleverde 2.4GHz dongle in een computer of laptop, en de scanner is klaar voor gebruik. Het is ook mogelijk om de scanner bedraad de gebruiken met de bijgeleverde kabel.

Zowel "normale" 1D streepjescodes worden herkend als de QR-code. Hierdoor is de scanner makkelijk in te zetten voor verschillende doeleinden. 

Deze scanner geeft niet alleen feedback middels een piep, maar ook via een visueel signaal (een knipperend lampje) en via trillen. Hierdoor is de scanner ook geschikt voor ruimtes waarbij deze stil moet kunnen functioneren.

Scannen kan zowel vanaf papier of plastic, als vanaf een beeldscherm. Zo is het bijvoorbeeld eenvoudig om met deze scanner e-tickets te scannen.